Vandaag open tot 17:00

Winkelcentrum In de Bogaard is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op de fiets en met de auto. Het winkelcentrum ligt vijf minuten loopafstand van Station Rijswijk. Rondom het winkelcentrum zijn 8 parkeergarages voor de auto en een bewaakte fietsenstalling op het Bogaardplein.

Reisinformatie met de auto

Winkelcentrum in de Bogaard is vlakbij de A4 en is goed bereikbaar met de auto.

A13, afslag Rijswijk/Den Haag Zuid A4, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het winkelcentrum zich aan de rechterkant.

A12, tot Prins Clausplein, richting Rijswijk/Den Haag Zuid A4, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het winkelcentrum zich aan de rechterkant.

A4, vanaf Amsterdam, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het winkelcentrum zich aan de rechterkant.

A4, vanaf Vlaardingen, afslag 11 Rijswijk/Delft, verkeerslichten rechts, na ongeveer 1 km bevindt het winkelcentrum zich aan de rechterkant.

Reisinformatie met OV

Winkelcentrum In de Bogaard ligt op vijf minuten loopafstand van Station Rijswijk. Daarnaast komt zowel de bus als de tram in het winkelcentrum. Voor een compleet reisadvies van deur tot deur klik hier.