Vandaag open vanaf 11:00

De winnaar van de actie 'Win een set trouwringen' bij Juwelier Goudland is geworden Kelsey Nieuwenhuysen. Zij stuurde ons onderstaand verhaal en deze video toe. 

'Op 07-07-18 ben ik ten huwelijk gevraagd door - ja dat zegt iedereen maar de mijne is het echt - het liefste vriendje ter wereld.  Op 07-07-18 was ik aan het werk in het stadstheater van Zoetermeer. Ik werk als dansdocent en had dat weekend voorstellingen van mijn leerlingen. Het thema was DISNEY. Alle docenten gingen om de voorstelling compleet te maken tussen de dansen als Disney prinses het podium op. Zo was ik die dag eventjes de prinses Belle van Belle en het Beest. Mijn tegenspeler zou in het stuk op komen lopen en mij een roos geven en daarna zou het doek dicht gaan en pauze zijn, tot mijn grote verbazing kwam mijn vriend Joey op ipv de tegenspeler die ik had. Ik was zo verbaasd, verrast, bang, blij, hoopvol, en nou wat niet eigenlijk, en toen gebeurde er dit……………………………. '

Winkelcentrum In de Bogaard wenst Kelsey en Joey veel plezier met het uitzoeken van hun trouwringen en alvast een prachtige bruiloft! 

Er zijn ontzettend veel mooie, lieve, ontroerende, romantische aanzoeken binnengekomen. We willen alle deelnemers bedanken voor hun inzending en wensen jullie allemaal een prachtige bruiloft toe!