Vandaag open vanaf 09:30

Donderdag 12 maart heeft wethouder van de Laar het infocenter feestelijk geopend. Samen met een aantal leerlingen van het Stanislas College rolde hij de rode loper voor de deur uit!

Bent u benieuwd naar de plannen voor In de Bogaard en omgeving? Of wilt u bijvoorbeeld weten wat voor woningen er komen, wat er gebeurt met de leegstaande passages of wanneer het Bogaardplein op de schop gaat? Kom dan vanaf 12 maart 2020 langs in het infocenter In de Bogaard. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u hier allerlei informatie vinden over de plannen en al uw vragen stellen aan de aanwezige medewerkers.
 
Het infocenter, dat is opgeknapt en ingericht door de Bogaardcrew samen met leerlingen van het Stanislascollege met medewerking van Martinifabriek Rijswijk, bevindt zich in het winkelcentrum in de Prins Johan Friso Promenade, tegenover Nelson (of schuin tegenover de Hema).

Openingstijden
Het infocenter is met ingang van 12 maart iedere donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur en iedere vrijdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur geopend.