toevallig  
net   
afgeprijsd!

Zin in pasen

Winkelcentrum In de Bogaard viert Pasen. Daarom hebben wij de komende tijd veel leuke activiteiten in het kader van dit thema.

Kinderen kunnen zondagmiddag 9 april gratis meedoen aan een workshop Palmpaasstokken maken. Bij de workshop wordt met twee palm- of buxusstokken een kruis gevormd, en deze worden versierd met een broodhaantje. Stokken, paashaantjes en andere versierselen zijn aanwezig. De workshop is van 12:00 tot 16:30 uur.

Op vrijdag 14 april krijgt het winkelcentrum bezoek van de Paashaas. Deze paashaas heeft namelijk voor iedereen heerlijke paaseitjes bij zich zodat iedereen heerlijk kan smullen. Maar deze paaseitjes moeten verdiend worden, hij wil ze namelijk liever zelf op eten. Krijgt deze reuze paashaas van jou een grote knuffel, hi-five of box? Dan weet jij misschien wel een eitje uit de grote mand te bemachtigen. Maar let op, want deze paashaas is razendsnel. De Paashaas is op bezoek van 12:00 – 16:30 uur.

Op zaterdag 15 april is er een heus Paasterras waar paaseieren kunnen worden geverfd. Van 12:00 tot 17:00 kunnen kinderen zich hier helemaal uitleven om de mooiste eieren te schilderen.

Maandag 17 april is het tweede Paasdag en dan is het winkelcentrum geopend van 12:00 tot 17:00. Ook op deze dag hebben wij een hele leuke workshop verzorgd door Trias, Centrum voor de Kunsten. Van vrolijk gekleurde bekertjes maken wij paashaasjes of kuikentjes, ook kun je je eigen paasversiering maken! Deze workshop is van 12:00 tot 16:00.

De workshops zijn gratis en worden gegeven op het pleintje van de Prinsenpassage, naast het terras van Bij Oma.

« terug naar overzicht