voor
ieder 
wat wils

Kerstsfeer In de Bogaard

Van zaterdag 16 december tot zondag 24 december staat winkelcentrum In de Bogaard geheel in het teken van Kerst. Ontmoet de Kerstman & Kerstvrouw, geniet bij de huisjes van heerlijke hapjes en drankjes, maak een ritje in de kersttrein en geniet van prachtige Kerstklanken. It’s the most wonderful time of the year!

Bezoek Kerstman & Kerstvrouw

De Kerstman en Kerstvrouw zullen dit jaar ook hun vertrek nemen in de caravan. Het kerstelfje heeft vorige week de sleutel opgehaald bij Sinterklaas en heeft deze week het verblijf gereed gemaakt. Op 16, 17, 23 en 24 december zijn de Kerstman & Kerstvrouw aanwezig in het verblijf en gaan met iedereen op de foto!

Nofa fotografie - Kerstschommel

Wilt u ook uw kids op de foto op een gave kerstschommel? Dat kan op 16 en 17 december in de Sterpassage (tegenover Mooon). Nofa Fotografie zal hier staan met de kerstschommel en leuke attributen voor een heuse kerstsfeer. Voor maar €5 worden er 2 foto's gemaakt die digitaal opgestuurd worden, klaar voor uw eigen gebruik.

Knutselen met Trias

Op zondag 17 en 24 december kan er weer geknutseld worden met Trias. Op 17 december kan je sneeuwpopjes of houten feestfiguren voor in de kerstboom maken en op 24 december maken we feestkaarten en lichtjes houders. Schuif lekker aan tussen 12:30 en 16:30 bij deze gratis workshops!

Kersthuisjes en entertainment

Van donderdag 21 december tot zondag 24 centrum bereikt de kerstsfeer zijn hoogtepunt in het winkelcentrum. Tijdens deze vier dagen staan er op 3 plekken in het winkelcentrum huisjes waaruit de lekkerste producten en kerstartikelen worden verkocht. De kerstklanken zullen tijdens deze dagen verzorgd worden door verschillende solisten en door de kerstband Elfen AnderZ. Tevens is er voor de jongsten op donderdag, vrijdag en zondag een heel leuk treintje dat de hele dag door het winkelcentrum rijdt.

Kortom een X-mas shopping experience die u niet mag missen! Kijk voor alle tijden van de optredens, workshops en bezoeken op de facebookpagina of website van het winkelcentrum.

« terug naar overzicht