voor
ieder 
wat wils

Basic-Fit opent 18 november!

Er zijn al zes vestigingen in de regio Den Haag, 150 in het hele land en bijna 500 in Europa. Maar Rijswijk had er nog niet één. Daarin gaat verandering komen. Op 18 november opent Basic-Fit ook in Rijswijk haar deuren en mogen nieuwe klanten tot het einde van het jaar gratis sporten.

De nieuwste vestiging van de grootste sportschoolketen van Nederland komt in winkelcentrum In de Bogaard. Aan het Bogaardplein 3, op de eerste etage, wordt momenteel alles in gereedheid gebracht om op 18 november vanaf 09.00 uur de deuren voor het publiek te kunnen openen. “Het wordt een heel grote club,” zegt sales & marketing manager John Verhouden. “Alles is gelijkvloers, met veel licht en ruimte om goed te kunnen trainen. Zo is er een grote groepsleszaal van 150 vierkante meter. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals lockers en douches. Op het gebied van fitness, cardio en functioneel trainen kan de liefhebber op deze locatie heel goed terecht.” Bij de naam Basic-Fit zou de sporter het idee kunnen krijgen dat de nieuwe sportschool weinig faciliteiten biedt. “Nee hoor, dat is absoluut niet het geval,” zegt Verhouden. “Wij hebben de allernieuwste apparatuur, die heel makkelijk in het gebruik is. Men kan er dus zo mee aan de slag! Er is ook een virtual coach die de bezoekers helpt bij het behalen van hun doelen en hen inspiratie kan opdoen. En wat ook leuk is, is dat zij met de app van Basic-Fit direct kunnen checken wat de juiste uitvoering van de oefening is.”

één gezinspas

Ook het aanbod van lessen en begeleiding is niet ‘basic’ maar juist uitgebreid. “We hebben ieder uur virtuele groepslessen, zeven in totaal. Verder zijn er de hele dag spinninglessen en zijn er fysiotherapeuten en personal trainers aanwezig om de klanten te helpen of te adviseren,” aldus Verhouden. Basic-Fit, die zeven dagen in de week open is, is de sportschool voor iedereen: voor jong en oud, voor man en vrouw. En zeker voor het hele gezin, want een van de voordelen van het lidmaatschap van Basic-Fit is dat het hele gezin op één gezinspas kan sporten. Dat scheelt enorm in de kosten!

Speciale actie

Voor de nieuwe Rijswijkse vestiging, die op woensdag 22 november bezoek van de selectie van ADO Den Haag krijgt, is een speciale actie opgezet. Verhouden: “Ja, wie zich nu inschrijft, en dat kan gratis, kan tot januari gratis sporten. Naast dat sporten leuk en gezond is en men er fit van wordt, is dat een goede reden om eens bij de nieuwe vestiging in Rijswijk langs te komen. Men zal zich verbazen over de mogelijkheden die er zijn.”

Basic-Fit Rijswijk

  • Bogaardplein 3
  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag 07.00-22.30 uur, zaterdag en zondag: 09.00-16.00 uur
  • Meer informatie: www.basic-fit.com
  • Foto: Een trotse teamleider Charlie poseert voor de nieuwe vestiging van Basic-Fit Rijswijk.
  • Foto Richard Mulder
  • Bron: HaagMedia, 15 november

« terug naar overzicht