altijd
  comfortabel
parkeren!

Zin IN de Bogaard

De laatste zondag van mei staat dit jaar natuurlijk weer in het teken van het Zin IN de Bogaard evenement. Op zondag 28 mei van 12:00 tot 17:00 uur laten de ondernemers van Winkelcentrum In de Bogaard zien hoe veelzijdig, verrassend en compleet het winkelcentrum is.

Diverse winkels verzorgen beautyworkshops, proeverijen, demonstraties en hebben speciale aanbiedingen of kortingen, ook is er een geraniummarkt. Dansje wagen? Dat kan, op het bomenplein staat een DJ die de hele middag muziek draait. Natuurlijk kan er ook een plaatje worden aangevraagd. Voor een Jazz sfeer kan je plaats nemen op het terras voor de Hoogvliet en geniet van de Jazzband.

Voor kinderen is er genoeg te doen. Eerst even knuffelen met alle diertjes op de kinderboerderij op het Bomenplein. Daarna kan een prachtige bloempot beschilderd worden. Ook is er een schminkenstand waar je als een mooie prinses of een stoere actieheld geschminkt kan worden. Heb je daarna honger en dorst dan haal je een lekker zakje popcorn en een kindercocktail bij het plein voor de Hoogvliet en rust je even uit op het terras.

Heb je deze zondag meer dan 15 euro besteed in het winkelcentrum? Vergeet dan niet even op het bomenplein een gratis bosje bloemen op te halen. Let wel, op is op.

Genoeg te doen dus! Kom ook zondag 28 mei van 12:00 tot 17:00 naar Winkelcentrum In de Bogaard en laat je verrassen! Mocht je niks willen missen, haal dan een plattegrond met alle activiteiten bij een van de kramen.