girl
power!

Halloween Shopping Night, durf jij het aan?!

Op donderdagavond 26 oktober nemen griezels Winkelcentrum In de Bogaard over. De winkels zijn open en er zijn magische en griezelige acts dus kom shoppen en griezelen tussen 18.00 en 22.00 uur.

Op het bomenplein staat een podium waar om 18:00, 19:00 en 20:00 uur een vampiergoochelshow te zien is. Tijdens de show voor jong en oud brengt de magician een spannende goochelshow. Haren worden in brand gestoken, handen afgehakt en hij eet vlijmscherpe messen op. Spannend van begin tot eind!

Om 19:30 en 21:00 uur op het Bogaardplein worden shows verzorgd door Lights in Motion. Lights in Motion verzorgt baanbrekende shows op het gebied van dans en entertainment met vuur en licht en hebben in het verleden opgetreden op onder andere Defqon1, Qlimax, Emporium en Hollands Got Talent. Zij bieden een adembenemend schouwspel waar de 'vonken' vanaf vliegen en zorgen gegarandeerd voor een WOW-effect! Na de laatste show is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de artiesten.

In de Prinsenpassage zijn er elk uur dansoptredens van de Rijswijkse dansgroepen van Just Dance en in de Sterpassage (tegenover Mooon) kun je je laten schminken door Schmick City. Als je voorzien bent van griezelige schmink of wonden, neem dan een griezelige foto bij het Halloween Selfie Point.

Vergeet niet om tijdens de Halloween Shopping Night een griezelige selfie of foto te maken en deze te delen op de Facebookpagina van In de Bogaard. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!

Durf jij het aan? Kom dan verkleed met je vrienden en familie naar In de Bogaard en griezel met ons mee!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: So Low Rijswijk, Just Dance, Rijswijks Jeugd Theater, Lights In Motion, Nova Fire, Verhuurbedrijf Paul, Trias, Schilperoort, Gruppo Corso & Rene Louter (foto & video).